Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Internationalizare afaceri » Campanii de promovare externa firma/produs/serviciu

Campanii de promovare
externa firma/produs/serviciu


Cand va propuneti va sa promovati firma, produsele sau serviciile pe pietele externe aveti nevoie de organizarea unor campanii active pentru a le face cunoscute si remarcate in piata de catre grupul tinta ales.

Pentru a veni in sprijinul initierii si dezvoltarii afacerilor, Camera de Comert si Industrie, prin Centrul de Promovare Economica BacauPromEc va ofera urmatoarele servicii pentru efectuarea de campanii de promovare externa:

Pretul include TVA.

Membrii si simpatizantii Camerei beneficiaza de reducere cu pana la 25% la tarife.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

Pentru a va oferi campania de promovare cea mai potrivita, contactati Centrul de Promovare Economica BacauPromEc sau completati formularul Solicitare campanie de promovare externa si veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp.

Contact

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau ; tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor