Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact


Forumuri


Forumurile reprezinta intalnirile organizate la care participantii au posibilitatea sa prezinte si sa dezbata opinii si informatii in cadrul temelor anuntate.
La forum aveti oportunitatea de a interactiona cu personalitati, lideri, persoane din executivul companiilor si corporatiilor, oficiali din cadrul institutiilor, autoritatilor si / sau ai guvernului precum si reprezentati de la alte firme.

Participand la forumuri aveti posibilitatea de a identifica noi posibilitati de afaceri, de a afla raspunsuri la problemele pe care le aveti, precum si noile directii de dezvoltare in domeniu respectiv.

Centrul de Promovare Economica BacauPromEc va ofera urmatoarele servicii pentru a va sprijini in vederea participarii la forumuri externe:

  • Informatii despre forumuri: tematica, locatie, perioada de desfasurare, program, vorbitori, tarife participare.

    Tariful pentru acest serviciu este de 30 lei (fara TVA) / eveniment.

    Membrii Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de o reducere de 20 %.

  • Sprijin participare la eveniment

    Tariful pentru acest serviciu se stabileste pe baza unei antecalculatii, in functie de detaliile solicitate.

Trimiteti cererea pe email sau completati formularul solicitare informatii despre forumuri externe si veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp.

Contact

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica BacauPromEc; tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Radu NUCU, Director, mobil: 0756.128.940

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Birou Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. 109, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

        Impreuna in lumea afacerilor