Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Internationalizare afaceri » Misiuni economice

Misiuni economice


Misiunile economice sunt evenimente organizate cu scopul dezvoltării relaţiilor comerciale oferind oamenilor de afaceri si nu numai oportunitati de prospectare a pietelor, de regula cu ocazia participarii in calitate de specialist la targuri, expozitii, conferinte, forumuri, congrese, alte evenimente economice.

In cadrul misiunilor economice reprezentantii firmelor romanesti pot aborda, impreuna cu parteneri de afaceri straini, aspecte concrete pentru initierea unor actiuni si proiecte de export, investitii, transfer tehnologic, participarea la targuri specializate, cooperarea in diferite domenii de activitate.

Misiunile economice se adreseaza firmelor / institutiilor / organizatiilor care doresc sa-si dezvolte activitatea / oportunitatile de export prin intalniri directe cu potentialii clienti de pe pietele externe, oferind:

  • posibilitatea promovarii profilului firmei in strainatate;
  • oportunitati de relationare cu comunitatea de afaceri locala;
  • posibilitatea participarii la intalniri business-to-business cu potentiali parteneri;
  • oportunitatea de a completa oferta firmei / institutiei / organizatiei.

Misiunile economice organizate de Camera de Comert si Industrie prin Centrul de Promovare Economica BacauPromEc urmeaza un program structurat, pe o perioada de mai multe zile, care asigura accesul la informatii de afaceri, posibilitatea vizitarii unor evenimente expozitionale si participarea la evenimente de networking eficiente si care cuprinde:

  • intalniri directe cu reprezentantii firmelor straine si / sau oficialii guvernamentali straini si / sau romani din tara de destinatie, in scopul identificarii posibilitatilor de reprezentare, vanzare directa sau realizarii de societati mixte;
  • evenimente de networking cu multiplicatori de informatii de afaceri locali, Camere de Comert, patronate, asociatii si consortii de afaceri, cu influenta asupra comunitatii de afaceri;
  • briefing-uri si mese rotunde cu reprezentantii comunitatii de afaceri locale in scopul implementarii de bune practici si dezvoltarea parteneriatelor de afaceri;
  • vizitarea evenimentelor de afaceri in vederea preluarii, aplicarii tehnologiilor / serviciilor firmelor romanesti / straine;
  • contacte cu mass-media locala.

Taxa de participare contribuie la acoperirea costurilor cu deplasarea, cazarea si organizarea misiunii economice si se achita individual de catre fiecare participant.

Tarifele pentru obtinerea vizei, vizitarea obiectivelor turistice, taxa de intrare la targuri si expozitii, cheltuielile personale, diurna, transportul hotel – expozitie / ambasada / locatie eveniment si retur, precum si asigurarea de calatorie nu sunt incluse in taxa de participare.

Tarifele aferente zborurilor si ofertelor de cazare pot suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor de calatorie si rezervarilor la hotel.

Pentru serviciile de organizare misiuni economice, pretul se stabileste conform antecalculatie.

Membrii si simpatizantii Camerei beneficiaza de reducere cu pana la 10% la tarife.

Pentru a accesa serviciul de organizare misiuni economice, contactati Centrul de Promovare Economica BacauPromEc sau transmiteti formularul TE 007.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Pentru detalii, va stam la dispozitie la Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau tel: 0234.570.010, int. , e-mail: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director.

Daca nu ati identificat in baza noastra de date evenimentul la care doriti sa participati, organizam misiuni economice la cerere.

        Impreuna in lumea afacerilor