Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Iordania – oportunitati de export in domeniul petrolului

jopetrol-3Ambasada Romaniei in Iordania – BPCE Amman informeaza in privinta interesului companiei Jordan Petroleum Refinery (JPRC), de a identifica colaborari cu firme românești exportatoare de echipamente, produse și piese de schimb pentru rafinării.

Jordan Petroleum Refinery organizează licitații internaționale pentru achiziționarea de produse necesare, acestea fiind publicate pe site-ul companiei, https://www.jopetrol.com.jo/En/Modules/Tenders.

JPRC a solicitat ca firmele interesate de export să transmită, prin intermediul BPCE Amman, o scurtă prezentare a companiei și gama de produse cu potențial de export, în limba engleză, pentru a fi introduse în baza de date în vederea informării despre oportunitățile de afaceri viitoare.

În acest scop, firmele interesate pot transmite către Biroul de Promovare Comercial Economică din cadrul Ambasadei României la Amman, scurte prezentări și liste de produse disponibile la export, la adresa amman.economic@mae.ro (contact: Ovidiu Costea, Ministru consilier).

        Impreuna in lumea afacerilor