Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie de 7 milioane lei pentru dotarea Spitalului Orasenesc Buhusi

imagine studiu AutoIn data de 15.04.2016, Spitalul Orasenesc Buhusi va incheia un acord-cadru privind furnizarea, instalarea, punerea in functiune a unor aparaturi si echipamente medicale.
Valoarea estimata fara TVA este cuprinsa intre 2.805.547 si 6.900.748 RON.

Licitatia se va desfasura prin intermediul SEAP si va fi initiata dupa o prima evaluare integrala a ofertelor. La etapa finala de licitatie electronica vor fi invitati sa participe doar operatorii economici ale caror oferte au fost declarate admisibile.
Cei care doresc sa participe la licitatie pot depune ofertele pana in data de 22.03.2016, iar garantia de participare care trebuie achitata este de 138.000 lei.
Durata contractului este de 36 de luni incepand de la data atribuirii; contractul este finantat din fonduri bugetare.

Caietul de sarcini, formularele, clauzele contractuale, precum si textul integral al licitatiei si alte informatii regasiti pe site-ul licitatia.ro, cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Cu un sistem inteligent de alerte va informam in fiecare zi despre licitatiile care au loc in tara, pe domeniul dvs. de activitate. Participa la licitatiile publice cu licitatia.ro si fa un pas inainte in dezvoltarea afacerii tale!

Sursa: Licitatia.Ro 

        Impreuna in lumea afacerilor