Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie lansata de Consiliul Judetean Bacau in vederea achizitionarii de carburanti auto

imagine-studiu-AutoConsiliul Judetean Bacau organizeaza licitatie in data de 19 mai 2016, pentru achizitionarea de carburanti auto pe baza bonurilor valorice – motorina euro si benzina premium fara plumb CO 95.
Cantitatea estimata de motorina euro este: 48.953 litri, iar cantitatea estimata de benzina premium fara plumb CO 95 este de 2.640 litri, echivalent a 247 carnete a 25 file – 50 lei/fila.

Durata contractului este de 12 luni, incepand de la data atribuirii contractului sau emiterii ordinelor de incepere a serviciilor sau lucrarilor. Criteriul dupa care se va atribui contractul va fi pretul cel mai scazut.

Valoarea estimata mentionata de Organizator este de 257.965 lei, la care se adauga TVA. Valoarea garantiei de participare este de: 5.000 lei. Data pana la care se pot transmite ofertele este 19.05.2016, ora 09:00.

Documentatia si textul integral al licitatiei le regasiti pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor