Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie pentru realizarea elementelor de siguranta si interventii in caz de incendiu

imagine studiu AutoIn data de 7.03.2016, Municipiul Bacau va tine o licitatie care are ca obiect realizarea elementelor de siguranta si interventii in caz de incendiu pentru obiectivul: „Reabilitare si dotare cu echipamente a centrului social de ingrijire persoane varstnice”.

In cadrul contractului se vor executa urmatoarele categorii de lucrari: rezervor semiingropat V=110,5 mc si statia de pompare; copertina + platforma betonata + imprejmuire pentru protejarea grupului electrogen; alee acces pana la rezervorul semiingropat; instalatie de iluminat de veghe pentru camerele de cazare; iluminat electric corp camin interior si exterior – partial; grup electrogen de alimentare cu energie electrica de rezerva; instalatii de stingere a incendiului cu hidranti interiori; instalatii de stingere a incendiului cu hidranti exteriori; instalatii hidraulice, instalatii electrice si priza de pamant in statia pompe; camin de racord alimentare cu apa rezervor; camin de racord alimentare cu apa din rezervor a pompelor mobile/ autopompe.

Ofertele se pot depune pana la data de 07.03.2016, urmand ca licitatia sa aiba loc in aceeasi zi.
Valoarea contractului este estimata la suma de 640.166 lei, fara TVA. Garantia de participare este in cuantum de 11.000 lei, perioada de valabilitate a acesteia fiind cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei (90 zile de la termenul limita de depunere a ofertelor).

Formularele, caietul de sarcini, fisa de date, precum si textul integral pot fi descarcate de pe site-ul wwww.licitatia.ro.

Sursa: Licitatia.Ro

        Impreuna in lumea afacerilor