Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Camera de comert in mass-media


Camera de Comert in mass-media


19 Noiembrie 2015 

TOP-ul Firmelor Bacau, editia a 22-a

Camera de Comert si Industrie Bacau a finalizat realizarea clasamentelor Topul Firmelor Bacau 2015.
Evaluarea nivelului de performanta al firmelor s-a realizat in baza unei metodologii unitare la nivel na?ional, conceputa ca urmare a experientei acumulate de Camerele de Comert si Industrie, pe baza analizei rezultatelor economice obtinute de firme la nivelul anului 2014.

( Mega BACAU)


19 Noiembrie 2015 

Topul Firmelor – Galerie foto

Aseara a avut loc cea de a 25-a editie a Topului Firmelor din judetul Bacau, organizat de Camera de Comert. Mai multe detalii veti putea citi in editia tiparita de maine.

( Desteptarea)


18 Noiembrie 2015 

Topul firmelor la Bacau

Cei mai buni dintre intreprinzatori vor fi premiati la “Topul Firmelor Bacau 2015″ * 144 de firme s-au clasat pe primele 3 locuri, urmand a fi premiate

Cea de a XXII-a editie a Topului Firmelor Bacau se va desfasura la Sala Ateneu, astazi, incepand cu ora 16.00. “Cu aceasta ocazie, vor fi evidentiate, in cadrul Sectiunii Comert, ?i firmele din acest domeniu care au inregistrat rezultate economico-financiare deosebite la nivelul anului 2014″, precizeaza organizatorii, Camera de Comert si Industrie.

( Evenimentul)


17 Noiembrie 2015 

“Judetul Bacau dispune de resurse atractive pentru investitori”

Interviu cu Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bacau

Domnule presedinte, credeti ca judetul Bacau mai are ceva de oferit celor care vor sa dezvolte o afacere aici?

Sigur ca da, un mare plus al judetului Bacau este resursa agricola. Sa nu uitam ca Bacaul dispune de mari suprafete de teren cu potential agricol – peste 58% din suprafata agricola a judetului, un sol nepoluat, fertil, bogat in micro si macroelemente ce asigura o cultura productiva. In plus, culturile de cereale, legume, pomicultura si viticultura sunt domenii in care investitiile pot obtine un randament important, mai ales ca Bacaul este recunoscut pentru potentialul sau in aceste domenii.

( Desteptarea)


31 August 2015 

Intalniri cu firmele, pe teme de fiscalitate, organizate de Camera de Comert

Camera de Comert si Industrie Bacau si Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau, organizeaza conferintele de instruire practica FISCALITATE SI CONTABILITATE – Pregatirea firmei pentru controlul fiscal. “Conferintele se adreseaza specialistilor din cadrul firmelor: societati comerciale (15.492 firme in functiune), PFA, II, IF (10.905 firme in functiune) care doresc sa-si actualizeze informatiile de specialitate necesare pentru prevenirea erorilor in contabilitate si evitarea sanctiunilor contraventionale si penale care pot afecta firma si administratorii firmelor.

( Desteptarea)


        Impreuna in lumea afacerilor