Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, Romexpo 2016

premiera-mobila-expo-targ-de-mobila-cu-vanzare

Producatorii romani de mobila sunt asteptati sa-si expuna si sa-si vand produsele in cadrul celei de-a 2-a editii a MOBILA EXPO, care va avea loc in Centrul Expozitional ROMEXPO, Pav C4, C5, intre 7 si 10 aprilie 2016.

Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc sa gaseasca si sa achizitioneze direct de la companii producatoare, la preturi avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuintei sau biroului.

La MOBILA EXPO 2016 vor fi expuse piese, accesorii si ansamble de mobilier la preturi avantajoase si stiluri variate, pornind de la clasic si modern pana la cel rustic, retro-vintage sau de la stiluri precum: industrial, eclectic, minimalist la shabby chic, mid-century modern sau contemporan.

Motive de participare in calitate de expozant:

  • Veti intensifica vanzarile produselor si serviciilor de care dispuneti, intr-un timp foarte scurt;
  • Veti creste vizibilitatea si notorietatea brandului companiei dumneavoastra si ale produselor pe care le concepeti si realizati;
  • Discount-urile, promotiile si ofertele speciale cu care veniti in intampinarea publicului vizitator vor fi promovate in avans prin: website-ul oficial al evenimentului si cel corporate – www.romexpo.ro, newslettere speciale trimise celor 58.000 de abonate, alte instrumente de marketing si PR: comunicatele de presa cu informatii generale despre eveniment, realizate si distribuite de echipa ROMEXPO, catalogul de eveniment, articole despre manifestare, difuzate de partenerii media, pagina de Facebook a evenimentului, distributia materialelor dumneavoastra de marketing de produs sau corporate: brosuri, flyere, cataloage, catre publicul vizitator al evenimentelor ROMEXPO care preced MOBILA EXPO;
  • Veti avea parte de un numar de vizitatori mare, fiind vorba de clientii dumneavoastra sau de potentiali clienti care cauta cel mai bun raport calitate/pret pentru piese de mobilier si obiecte de design interior pentru casa si birou.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 150 euro

  • stand cu o latura libera                                    65 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 2 laturi libere                      69 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 3 laturi libere                      73 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 4 laturi libere                      77 euro/mp +TVA

In vederea promovarii economiei din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor, la acest eveniment de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la Targul Mobila Expo, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre MOBILA EXPO sunt disponibile pe:  www.mobila-expo.ro

        Impreuna in lumea afacerilor