Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitate de afacere cu firma din Ucraina

cerealeFirma ucraineana din top 3 al producătorilor de bunuri de consum pe piața ucraineană, este interesata de colaboratori din Romania.

Compania a fost infiintata in 1998, in măsura în care s-a dezvoltat a achizitionat propriul echipament pentru prelucrarea cerealelor.

Compania ucraineana ofera partenerilor sai o gama diversa de produse ambalate  printre care: făină, cereale, orez, paste din grâu moale și dur.

De asemenea, compania ucraineana colaboreaza pe termen lung cu lanțuri de retail recunoscute, cum ar fi Auchan, Metro, Brusnichka, Novus, Varus. În fiecare an, produsele sale sunt auditate trecand cu succes toate testele de calitate.

Produsele companiei sunt reprezentate de-a lungul Ucrainiei în toate canalele de vânzări – de vânzare cu amănuntul, cu ridicata, la nivel național și lanțuri locale, distribuția realizandu-se prin reteaua proprie prin intermediul a 45 de sucursale și distribuitorii locali externi.

De asemenea, este de remarcat faptul că intreprinzatorul ucrainean este unul dintre cei trei mari importatori de orez în Ucraina, livrarea realizandu-se direct de la cei mai mari producători de orez din Pakistan, Vietnam, India, Thailanda.

Firma cauta noi colaboratori  interesati de achizitionarea produselor sale pentru a le vinde pe piata romaneasca.

        Impreuna in lumea afacerilor