Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitate de afaceri pentru firmele din domeniul constructii drumuri

autostradaAgenția Nationala a Drumurilor din Ucraina (Ukravtodor)  intentioneaza să  organizeze o licitație de concesiune pentru selectarea unui concesionar în scopul construirii, exploatarii ulterioare si a mentenantei autostrazii de pe ruta Lviv-Krakovets (84.4 km), pe o perioada de concesiune 49 de ani.

Noul drum concesionat va fi in directia Lviv- Krakovets si va conecta punctul auto international de trecere a frontierei Korchova-Krakovets cu orașul Lviv, situat in culoarul  international TEM T III (Dresda – Wroclaw – Lviv – Kiev), ocolind localitatile Nakonechne, Nakonechne 2, Yavoriv, Ivano-Frankove, si va fi construit în conformitate cu categoria tehnica 1a (4 benzi de trafic).

Compania concesionara se va ocupa de constructia si mentenanta soselei in conformitate cu specificatiile si standardele de constructie in vigoare din Ucraina iar finantarea lucrarilor de constructie va fi suportata in totalitate de concesionar din fonduri proprii.

Licitatia de concesiune va incepe in luna mai a acestui an, iar  in cazul in care va exista un castigator  pentru oferta de concesiune, acesta va trebui sa execute procedurile financiare necesare pentru desfasurarea proiectului in perioada anului 2016.

Companiile interesate, care au capacitate financiara pentru dezvoltarea acestui proiect, cu experienta in constructia si exploatarea drumurilor concesionate pot intra in posesia detaliilor referitoare la participarea in cadrul licitatiei de concesionare, prin intermediul Centrului de Promovare Economica PromEc Bacau, tel. 0234.57.10.70, int.128, email ccibc@ccibc.ro, persoana de contact George LALU, mobil 0748.886.404

        Impreuna in lumea afacerilor