Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de afaceri on-line pentru industria textila

unnamed (1)În perioada 27-31 iulie 2020, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Zhejiang Asia International Exhibition Co. și Camera de Comerț și Industrie România-China, va organiza in mediul on-line o serie de sesiuni business-to-business România–China dedicate sectorului textilelor și confecțiilor.

Evenimentul se va desfășura prin intermediul platformei electronice ZOOM, zilnic, sub formă de discuții B2B, începând cu orele 10:00, participarea fiind gratuita.

Sesiunile au ca principal obiectiv facilitarea și dezvoltarea contactelor de afaceri între companii românești din industria textilă și furnizori chinezi de metraje, țesături și accesorii specifice acestui sector.

In vederea participarii la aceste sesiuni, cei interesati pot completa Formularul de înscriere și preselectare a întâlnirilor virtuale accesand link-ul: https://ccir.ro/formular/Oportunitati-pentru-industria-textila-Romania-China/index.php.

Ulterior înregistrării (prin intermediul formularelor de inscriere) participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail împreună cu instrucțiunile de conectare.

Mai multe detalii pot fi obtinute contactand CCIR la tel.: +40374 474 409 sau e-mail: stefan.voinea@ccir.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor