Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Oportunitati de colaborare cu intreprinzatori din Belarus

forum de afaceri Iavorenciuc (1)In data de 12 mai 2016 la Minsk va avea loc a doua sesiune a Comisiei Interguvernamentale de Cooperare Economica Belaruso-Romana. Co-presedintele Comisiei din partea Romaniei este Secretarul de stat al Ministerului Economiei, Comerţului si Mediului de Afaceri al Romaniei.

Cu aceasta ocazie, sesiunea Comisiei Interguvernamentale de Cooperare Economica Belaruso-Romana va gazdui Forumul economic Bilateral Belaruso- Roman si Bursa de contacte si cooperare intre intreprinzatori din Belarus și intreprinzatori romani care sunt interesați de stabilirea de parteneriate de afaceri.

La invitatia Ambasadei Belarus in Romania, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor din Romania prin organizarea unei delegatii in Belarus. Firmele care sunt interesate in stabilirea de contacte cu parteneri de afaceri din Belarus sunt rugate sa comunice interesul pe care il au cu potentiali parteneri de afaceri din Belarus, in vederea stabilirii intalnirilor bilaterale cu ocazia forumului.

Astfel firmele care doresc sa participe la forum sunt invitate sa transmita Centrului de Promovare Economica – PromEc Bacau din cadrul Camerei de Comert și Industrie informatii privind denumirea si profilul companiei, precum si propuneri de stabilire a contactelor cu potentiali parteneri din Republica Belarus

Pentru mai multe informatii privind participarea la Forumul Economic Belaruso-Roman și pentru confirmarea interesului de a participa va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau; tel: 0234.570.010, fax: 0234.571.070, email: ccibc@ccibc.ro. Persoana de contact: Petronela STEFAN, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor