Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Piese artistice ce au impresionat publicul in cursul serii de miercuri, 12 august - THEATERSTOCK Bacau 2015

theaterstock 12 augMiercuri, 12 august 2015, a fost seara pieselor artistice a caror actori s-au bucurat de aplauzele bine meritate si aprecierea publicului bacauan pentru prestatiile desfasurate pe scena.

Spectacolul a fost deschis de piesa „Maidan” / Performance de teatru-dans, dupa povestirea “Jocul”, de Mircea Cărtărescu, piesa ce a reusit sa scoata in evidenta talentul si energia tinerilor artisti.

Programul a fost completat de piese ce au starnit entuziasmul celor prezenti printre care mentionam si trailer-ul Trilogiei Americane cu piese de 10 minute.

“Trilogia Americană este o suită de trei colaje de piese americane de 10 minute, grupate în funcţie de tematică. Deşi la momentul apariţiei lor în Statele Unite (sfârşitul anilor 70) piesele de 10 minute au fost privite ca un fel de ciudăţenie teatrală, de-a lungul timpului ele au evoluat într-o formă de artă de sine stătătoare. Piesele de 10 minute sunt haiku-ul teatrului american. Prin natura lor, ele sugerează, nu explică, şi depind de metaforă pentru a-şi transmite mesajul. Sunt puternice, precise, ca un fulger, şi rămân întipărite în minte, pentru că spectatorul îşi aduce aminte toată piesa.
Piesele grupate şi în spectacolul trailer, şi în colajele trilogiei, nu au aparent nici o legătură între ele. Şi totuşi, există o legătură, un fir roşu care ne conectează pe toţi.” (Theaterstock Bacau).

        Impreuna in lumea afacerilor