Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Prestatorii de servicii din judetul Bacau la Topul Firmelor 2016

DSC_4245Organizata de Camera de Comerţ si Industrie Bacau de peste două decenii, Gala laureatilor Topului Firmelor Bacau reprezinta evenimentul de business al comunitatii de afaceri băcăuane, dedicat societatilor comerciale care, prin rezultatele lor, reusesc ca de la un an la altul sa aduca plus valoare economiei bacauane.

Evenimetul are ca scop promovarea firmelor si a economiei, incurajarea spiritului antreprenorial si capacitarea decidentilor administrativi si politici pentru realizarea in judetulBacau a conditiilor necesare initierii, dezvoltarii si internationalizarii afacerilor.

In cadrul Galei vor fi evidentiate firmele care au obtinut rezultateeconomico-financiare deosebite și s-au clasat in Topul FirmelorBacaueditia 2016.

Evaluarea nivelului de performanta al firmelor s-a realizat în baza unei metodologii unitare la nivel național, concepută pe baza analizei rezultatelor economice obținute de firme la nivelul anului 2015.

In anul 2015, economia judetuluiBacau a fost sustinuta de 10.013 firme active, care au realizat o cifra de afaceri de 3.989,06mil. euro si un profit de 420 mil euro,  cu un numar de 70.722salariati.

Activitatea celor 2.309 de firme prestatoare de servicii, reprezentand 24,05% din numarul total de firme active din judetulBacau, s-a concretizat, in anul 2015, in realizarea urmatorilor indicatori economici:

  • cifra de afaceri             227,28 mil. Euro
  • profit brut                     71,7 mil. Euro
  • numar angajati              7.080

In TOPUL FIRMELOR BACAU s-au clasat 151 firme prestatoare de servicii care au avut rezultate semnificative în domeniul şi grupa de mărime în care activează, selectate din totalul de 1.898 de firme care au indeplinitconditiile de eligibilitate.

Cele 151 firme prestatoare de servicii clasate în TOP, au realizat 62,61% din totalul cifrei de afaceri si 53,84% din profitul înregistrat la nivelul acestui sector de activitate in anul 2015 cu un numar de 3.340 angajati, reprezentand 47,18% din numarul total de angajati care activeaza in domeniu.

Joi, 17 noiembrie 2016, la Sala Ateneu Bacau, vor fi evidentiate firmele prestatoare de servicii clasate in Topul Firmelor Bacau,care au confirmat participarea la eveniment, primind astfel recunoasterea pentru contributia la dezvoltarea durabila a economiei si imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor judetului Bacau.

Informatii suplimentare despre metodologie, date statistice, clasamente si programul evenimentului sunt disponibile pe:www.topulfirmelorbacau.ro

        Impreuna in lumea afacerilor