Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Prima editie a „Fabricat in Moldova” – Iasi, Palas Mall

IMG_6514In perioada 25 – 27 noiembrie 2016, va avea loc prima editie a expozitiei „Fabricat in Moldova”, in incinta Palas Mall, Iasi, organizata de catre: Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comert si Industrie Bacau, Primaria Iasi, Camera Bilaterala de Comert si Industrie Republica Moldova – Romania, MIEPO.

Expozitia „Fabricat in Moldova” este o proiectare a expozitiei nationale, scopul acestia fiind de a contribui la crearea conditiilor favorabile pentru sustinerea producatorului autohton si promovarii imaginii Republicii Moldova.

Aceasta manifestare este o excelenta cale de promovare a produselor moldovenesti pe piata tarii noastre dar si a Uniunii Europene, pana in acest moment figureaza un numar de 70 de expozanti, suprafata expozitionala fiind de 450 mp, la eveniment sunt asteptati peste 65.000 de vizitatori.

Tot in cadrul manifestarii sunt organizate trei seminarii:

  • Seminar: Servicii de export in UE – Directia Vamilor Iasi,
  • Seminar: Managementul fiscal in UE – DGFP Iasi,
  • Seminar: Reglementari privind exportul in UE – DSVSA Iasi.

Sunt invitati sa participe agentii economici din diferite domenii de activitate, evenimentul va cuprine o sesiune B2B dar si o conferinta in cadrul careia vor fi abordate tematici de mare interes atat pentru consumatori cat si pentru producatori.

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie  Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, la tel: 0751.564.758, email ccibc@ccibc.ro,

Persoana de contact: Oana  MUNTEANU, consultant cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor