Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Programul InvestEU al Comisiei Europene pentru stimularea investițiilor publice și private

investing-pixabay-1200Programul InvestEU al Comisiei Europene pentru stimularea investițiilor publice și private în proiecte durabile, inovatoare şi care generează locuri de muncă în statele membre ale Uniunii Europene (UE) aduce sub aceeași umbrelă Fondul European pentru Investiții Strategice și alte 13 instrumente financiare ale UE, având rolul de a mobiliza investiții în valoare de 372 miliarde de euro, în perioada 2021 – 2027.

Ca parte integrantă a Programului InvestEU este Portalul InvestEU, care reuneşte investitori și promotori de proiecte pe o singură platformă la nivelul UE oferind, astfel, o bază de date uşor accesibilă și de utilizat cu oportunități de investiții disponibile în UE.

Prin înregistrarea proiectelor pe Portalul InvestEU, companiile sporesc vizibilitatea proiectului la nivelul unei reţele diversificate de investitori internaţionali. Important de menţionat este că Portalul InvestEU le permite promotorilor de proiecte să ajungă la investitori pe care altfel nu i-ar putea contacta.

        Impreuna in lumea afacerilor