Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Francize


Obtinere INFORMATII despre Francize

Franciza este un sistem de comercializare bazat pe o colaborare continua intre persoane fizice sau juridice, independente din punct de vedere financiar, prin care o persoana, denumita francizor, acorda unei alte persoane, denumita beneficiar sau francizat, dreptul de a exploata sau de a dezvolta o afacere, un produs, o tehnologie sau un serviciu.

Francizorul este un comerciant care:

  • este titularul drepturilor asupra unei marci inregistrate; drepturile trebuie sa fie exercitate pe o durata cel putin egala cu durata contractului de franciza;
  • confera dreptul de a exploata ori de a dezvolta o afacere, un produs, o tehnologie sau un serviciu;
  • asigura beneficiarului o pregatire initiala pentru exploatarea marcii inregistrate;

Beneficiarul sau Francizatul este un comerciant, persoana fizica sau juridica, selectionat de francizor, care adera la principiul omogenitatii retelei de franciza, asa cum este ea definita de catre francizori.

Avantajele unei francize:

  • comercializarea produsului/serviciului care si-a dovedit deja succesul;
  • trainingul primit de la francizor va asigura garantia calitatii produsului /serviciului;
  • exclusivitate intr-o anumita zona asupra marcii.

Camera de Comert si Industrie prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA va ofera serviciul:

  • informaĊ£ii despre cereri / oferte de francize.
    • tarif 100 lei

* Preturile includ TVA

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 50% la serviciul accesat.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa ne contactati la Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa accesati baza de date cu Francize.

Publicare GRATUITA oferte / cereri de francize

Puteti sa inscrieti gratuit in baza noastra de date, oferta / cererea de franciza pentru a fi promovata pe plan national si international, completand formularul Publicare anunt franciza.

Oferta / cererea se va publica fara indicarea datelor de contact ale firmei si va primi automat un cod unic pentru identificare si referinta.

Daca doriti ca oferta / cererea dumneavoastra de franciza sa fie publicata impreuna cu datele de contact, va rugam sa accesati sectiunile:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor