Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Oportunitati de afaceri » Intermedieri

Intermedieri


Obtinere informatii despre Intermedieri

Intermedierile sunt activitati pe care intermediarul le presteaza in baza:

  • contractului de mandat, in limitele imputernicirii primite de la mandant, sa trateze afaceri comerciale, cu terte persoane in numele si in contul mandantului, in schimbul unei remuneratii;
  • contractului de comision, in nume propriu dar in interesul si pe seama altei persoane (comitent) pentru a savarsi acte juridice in schimbul unui pret / comision.In aceasta categorie se incadreaza si vanzarile de bunuri apartinand comitentului;
  • imputernicirii sau autorizatiei de reprezentare emisa de principal. Reprezentantul este considerat un agent comercial caruia principalul, din tara sau strainatate, ii incredinteaza efectuarea unor acte de comert.

Pentru a facilita realizarea intermedierilor, Camera de Comert si Industrie prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA va ofera serviciul:

  • informatii despre cereri / oferte intermedieri in afaceri.
    • tarif 50 lei / cod.

* pretul include TVA

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 50% la serviciul accesat.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa ne contactati la Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa accesati baza de date cu oferte / cereri de Intermediere, din tara si strainatate.

Publicare GRATUITA oferte / cereri de intermediere

Puteti sa va inscrieti in baza noastra de date, oferta / cererea de intermediere pentru a fi promovata pe plan national si international prin completarea formularului Anunt intermediere.

Oferta / cererea se va publica fara indicarea datelor de contact ale firmei si va primi automat un cod unic pentru identificare si referinta.

Daca doriti ca oferta / cererea dumneavoastra de intermediere sa fie publicata impreuna cu datele de contact, va rugam sa accesati sectiunile:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor