Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Oportunitati de afaceri » Joint Venture

Joint–venture


Obtinere informatii despre Joint – Venture

Asocierile tip joint-venture sunt un exemplu de colaborare in afaceri, pentru o perioada de timp si pentru un proiect clar definit, in care partile sunt de acord sa dezvolte o noua entitate cu noi active prin contributia proprie a fiecarei parti.

Firmele au devenit mai interesate sa adopte asocierea tip joint-venture ca solutie de internationalizare a afacerii, luand in calcul avantajele majore dovedite:

  • accesul pe o piata noua care ar fi inaccesibila fara a avea un partener local puternic,
  • credibilitate pe segmentul tinta de piata,
  • rezultate rapide din promovarea pe piata,
  • acces eficient la informatiile si resursele necesare,
  • reducerea riscurilor,
  • posibilitatea de a dobandi noi competente si tehnologii,
  • pastrarea drepturilor asupra proprietatilor cu care vin in asociere.

Pentru a veni in sprijinul initierii si dezvoltarii afacerilor, Camera de Comert si Industrie prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA ofera serviciul:

  • informatii despre oferte / cereri Joint Venture.
    • tarif 50 lei / cod.

* pretul include TVA

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 50% la serviciul accesat.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa ne contactati la Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa accesati baza de date cu oferte / cereri de Joint – Venture, din tara si strainatate.

Publicare GRATUITA anunt Joint –Venture

Puteti sa va inscrieti in baza noastra de date, oferta / cererea de asociere in joint – venture pentru a fi promovata pe plan national si international prin completarea formularului Anunt Joint- Venture.

Oferta / cererea se va publica fara indicarea datelor de contact ale firmei si va primi automat un cod unic pentru identificare si referinta.

Daca doriti ca oferta / cererea dumneavoastra de joint – venture sa fie publicata impreuna cu datele de contact, va rugam sa accesati sectiunile:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor