Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatii


Obtinere informatii despre licitatii

Licitatia reprezinta procedura speciala de obtinere a unor oferte competitive de la diferite firme si de stabilire a modului de atribuire a contractului pentru executia produselor / serviciilor / lucrarilor solicitate.

Procesul de desfasurare al licitatiei este reglementat de catre solicitant / autoritatea contractanta sau, in cazul licitatiilor publice, de catre legislatia tarii unde are loc licitatia, pentru a se asigura:

  • concurenta reala,
  • cerinte si criterii identice pentru toti ofertantii,
  • transparenta modului de atribuire.

Pentru luarea deciziei de a participa sau nu in cadrul unei licitatii este nevoie sa obtineti informatiile si documentatiile publicate de catre autoritatea contractanta.

In acest sens, Camera de Comert si Industrie, prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA va ofera serviciul:

  • informatii despre licitatii
    • tarif
    – 50 lei / cod.

* Preturile includ TVA

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 50% la serviciul accesat.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa ne contactati la Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa accesati baza de date cu Licitatii nationale si / sau internationale care urmeaza a avea loc in perioada urmatoare.

Publicare GRATUITA anunt organizare licitatie

Puteti sa va inscrieti in baza noastra de date anuntul autoritatii / institutiei / firmei referitoare la licitatii pentru a fi promovat pe plan national si international prin completarea formularului Anunt licitatie.

Anuntul de organizare licitatie se va publica fara indicarea datelor de contact ale autoritatii / institutiei / firmei si va primi automat un cod unic pentru identificare si referinta.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor