Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Oportunitati de afaceri » Oferte / Cereri

Oferte / Cereri


Solicitari informatii despre oferte / cereri de afaceri

Ofertele si cererile de afaceri sunt esentiale pentru activitatea zilnica a firmelor. Acestea vin in intampinarea nevoilor intreprinzatorilor atat pentru mentinerea afacerilor cat si pentru dezvoltarea acestora.

Este important ca firmele, intreprinzatorii, investitorii si toti cei interesati sa-si selecteze cu atentie atat furnizorii, clientii, partenerii de afaceri, iar pentru acest lucru este nevoie de informatii complete.

Pentru a veni in sprijinul initierii si dezvoltarii afacerilor, Camera de Comert si Industrie, prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA ofera serviciul:

  • informatii despre oferte / cereri de afaceri.
    • tarif
    – 50 lei / cod.

* Preturile includ TVA

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 50% la serviciul accesat.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa ne contactati la 0234.571.070 tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Pentru a obtine informatiile de care aveti nevoie accesati baza de date Oferte / Cereri.

Publicare GRATUITA oferte / cereri de afaceri

Puteti sa inscrieti gratuit oferta / cererea dumneavoastra de afaceri în baza de date prin completarea formularului Publicare oferte / cereri.

Oferta / cererea se va publica fara indicarea datelor de contact ale firmei si va primi automat un cod unic pentru identificare si referinta.

Daca doriti ca oferta / cererea dumneavoastra sa fie publicata impreuna cu datele de contact, va rugam sa accesati sectiunile:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor