Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Oportunitati de afaceri » Subcontractari

Subcontractari


Obtinere informatii despre Subcontractari

Subcontractarea cuprinde toate operatiile bazate pe relatii contractuale dintre o firma principala numita contractant si una sau mai multe firme executante numite subcontractanti.

In baza acestor relatii subcontractantii executa produse si / sau servicii pe baza documentatiei tehnice / tehnologice a contractantului si pe care le livreaza contra cost acestuia. Comercializarea pe piata a produsului / serviciului final este asigurata de catre contractant sub marca sa.

Subcontractare se face de regula catre o firma cu experienta specifica intr-un anumit domeniu, in scopul obtinerii unei economii de costuri operationale si al penetrarii pe anumite piete.

Pentru a veni in sprijini firmelor, Camera de Comert si Industrie, prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA va ofera serviciul:

  • informatii despre cereri / oferte subcontractari produse / lucrari / servicii.
    • tarif
    – 50 lei / cod.

* Pretul include TVA

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 50% la serviciul accesat.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa ne contactati la Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa accesati baza de date cu oferte / cereri de Subcontractari.

Publicare GRATUITA anunt subcontractare

Puteti sa va inscrieti in baza noastra de date, oferta / cererea de intermediere pentru a fi promovata pe plan national si international prin completarea formularului Anunt Subcontractare.

Oferta / cererea se va publica fara indicarea datelor de contact ale firmei si va primi automat un cod unic pentru identificare si referinta.

Daca doriti ca oferta / cererea dumneavoastra de subcontractare sa fie publicata impreuna cu datele de contact, va rugam sa accesati sectiunile:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor