Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Oportunitati de afaceri » Vanzare / achizitii firme


Vanzare / achizitii firme


Obtinere informatii despre vanzari / achizitii firme

Vanzarea sau achizitia unei firme reprezinta una dintre cele mai rapide modalitati de imbunatatire a pozitiei comerciale si strategice a oricarei societati pe piata.

Tinand seama de cerintele pietei, Camera de Comert si Industrie prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA va ofera serviciul:

  • Informatii despre vanzari / achizitii firme
    • tarif – 100 lei / cod

* preturile includ TVA

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 50% la serviciul accesat.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa ne contactati la Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Pentru a beneficia de acest serviciu, va rugam sa accesati baza de date cu oferte / cereri de Vanzari / Achizitii firme, din tara si strainatate.

Publicare GRATUITA anunt vanzare / achizitie firma

Puteti sa va inscrieti in baza noastra de date, oferta de vanzare / achizitie firma pentru a fi promovata pe plan national si international prin completarea formularului Anunt vanzare achizitie / firma.

Oferta / cererea se va publica fara indicarea datelor de contact ale firmei si va primi automat un cod unic pentru identificare si referinta.

Daca doriti ca oferta / cererea dumneavoastra de vanzare / achizitie sa fie publicata impreuna cu datele de contact, va rugam sa accesati sectiunea:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor