Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Promovare Firme » Reclama in publicatiile Camerei

Reclama in publicatiile Camerei


Pentru captarea atenției viitorilor clienți, Centrul de Promovare Economica BacauPromEc va ofera posibilitatea sa faceti reclama pentru firma / produsele / serviciile dumneavoastra in publicatiile noastre:

 • Catalogul expozitiei
  La fiecare targ sau expozitie specializata, organizata de Centrul de Promovare Economica BacauPromEc, se publica catalogul cu participantii la manifestare, pus la dispozitia vizitatorilor.
  Aveti posibilitatea sa optati pentru reclama in paginile II, III ,IV precum si in paginile din interiorul catalogului.
 • Topul Firmelor

  In fiecare an, Camera de Comert si Industrie Bacau editeaza Topul Judetean al Firmelor, instrument deosebit de eficient atunci cand cautati firmele de varf din diferite domenii. Publicatia Topul Firmelor se pune la dispozitia tuturor participantilor si se distribuie in forma tiparita ,pe CD sau se poate descarca on-line.
  Aveti posibilitatea sa optati pentru reclama in paginile II, III ,IV precum si in paginile din interior.

 • Oferta Investitionala
  Aceasta lucrare se adreseaza investitorilor romani si straini, care doresc sa cunoasca oportunitatile investitionale din fiecare zona a judetului Bacau.
  Aveti posibilitatea sa optati pentru reclama in paginile II, III ,IV.
 • Starea Economiei
  Lucrarea prezintă analiza indicatorilor macro şi microeconomici în scopul evidenţierii potenţialului şi dinamicii sectoriale şi de ansamblu.
  Aveti posibilitatea sa optati pentru reclama in paginile II, III ,IV.

Tarifele pentru aceste servicii sunt diferentiate in functie de pozitia in cadrul publicatiilor. sPentru a putea rezerva din timp pozitia dorita completati formularul Solicitare reclama in publicatiile Camerei .

Membrii Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reducere cuprinsa intre 15 si 35 %, in functie de tipul publicatiei.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, email:ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

        Impreuna in lumea afacerilor