Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Promovare Firme » Reprezentare firme la evenimente interne

Reprezentare firme la evenimente interne


In mod cert exista situatii cand, din motive diverse, nu puteti participa in mod direct la evenimente unde prezentarea ofertei de produse / servicii, respective a cererii, ar putea contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

In acest caz, pentru sprijinirea si promovarea afacerii, puteti apela la serviciul de reprezentare la evenimente interne.

Camera de Comert si Industrie, prin Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacau va pune la dispozitie urmatoarele servicii:

  • reprezentare firme la targuri si expozitii interne
  • reprezentare firme la intalniri de afaceri organizate de Camera de Comert si Industrie Bacau
  • reprezentare firme la intalniri de afaceri organizate de terti
  • reprezentare firme la alte evenimente economice interne

500 lei

500 lei

Conform antecalculatie

Conform antecalculatie

Pentru a accesa serviciul de reprezentare firme la evenimente interne, contactati Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacau sau transmiteti formularul CTE 004.

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 20% la serviciile accesate.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa contactati Biroul Relatii cu Membri; tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor