Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Propuneri de afaceri pe piata Poloniei

turnatoria-metalul1-1Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din cadrul Ambasadei României în Republica Polonă informeaza in privinta unor oportunitati de afaceri pe piata din aceasta tara:

• Componente auto turnate din aluminiu. Firma poloneza solicitanta, TitanX Engine Cooling din Polonia aparține holdingului TitanX Engine Cooling AB din Suedia. Sunt interesați să importe din România, numai de la producatori, anual intre 5.000 si 50.000 buc.
• Elemente de fixare: șuruburi de ancorare, șuruburi, piulițe, cleme, șaibe, șine de montaj pentru montaj; suruburi pentru lemn, suruburi de tamplărie etc.).

Condițiile contractuale specifice (legislație locală etc.), cele de livrare/transport precum si condițiile de plată se negociază direct cu potențialii parteneri polonezi.

Relații suplimentare și sprijin se pot obtine de la BPCE: Tel: +48 22 628 3000, Mobil: +48 538 397 384, E-mail: varsovia.economic@mae.ro sau stefan.porojan@dce.gov.ro, Website: http://varsovia.mae.ro, Stefan POROJAN, Ministru consilier.

        Impreuna in lumea afacerilor