Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Publicatii » Vanzari publicatii

Vanzari publicatii


Indiferent de tipul de afacere desfasurat, este întotdeauna benefic să fiți la curent cu cele mai recente tendințe și informații disponibile in publicatii referitoare la activitati economice, statistici si oportunitati de afaceri. Aceste publicații sunt concepute pentru a oferi profesioniștilor posibilitatea identificarii de informatii utile pentru initierea, dezvoltarea si internationalizarea afacerii.

Camera de Comert si Industrie , va ofera posibilitatea de a achizitiona urmatoarele publicatii:

Pentru a accesa serviciul de vanzari publicatii, va rugam sa ne contactati sau transmiteti formularul TE 023.

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la serviciile accesate.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa contactati Biroul Relatii cu Membri: tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010

        Impreuna in lumea afacerilor