Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Publicitatea evenimentului dumneavoastra

Organizaţi un eveniment care se adreseaza intreprinzatorilor, profesionistilor si specilistilor din judetul Bacau? Doriti sa promovati evenimentul dumneavoastra catre grupul tinta si sa-l faceţi vizibil catre un public cat mai larg?

Va invitam să postati informatiile despre evenimentul dumneavoastra, pe site-ul www.ccibc.ro, la sectiunile:

  • Stiri
  • Informatii Utile
  • Calendarul Evenimentelor

DSC_0131Astfel, evenimentul pe care il organizati va putea fi mai usor reperat de catre vizitatorii site-ului: intreprinzatorii, specialistii in diferite domenii, persoanele fizice.

Informatiile despre evenimentul dumneavoastra vor cuprinde link-ul direct catre site-ul dumneavoastra sau site-ul evenimentului, oferind astfel posibilitatea descarcarii invitatiei de participare, agendei evenimentului si formularului de participare.

Tarif:

  • 10 lei / postare + TVA
  • Pentru mai multe postari, tariful se diminueaza cu 0,5 lei / postare+ TVA, dar nu mai putin de 5 lei/postare + TVA.

Complementar, pentru promovarea evenimentului dumneavoastra va punem la dispozitie serviciul nostru de Transmitere campanii de e-marketing, catre grupul tinta selectat in functie de specificatiile dumneavoastra.DSC_0241

Invitatia si informatiilor despre evenimentul pe care il organizati poate ajunge la intreprinzatorii din judetul Bacau, din Regiunea NE si din tara prin intermediul unei campanii de e-marketing.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau; tel: 0234.570.010, fax: 0234.571.070, email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Petronela STEFAN, Director, mobil: 0748.886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor