Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation

ukrajina-obnovaPremier Expo din Ucraina a lansat o invitatie catre firmele romanesti sa participe la  expozitia si conferinta “ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation”, ce va avea loc in perioada 24-25 iunie 2024, la cel mai mare centru expozitional din Varsovia, Expo XXI. Evenimentul isi propune sa atraga mijloace financiare si resurse pentru tratamentul si reabilitarea militarilor si civililor ucraineni afectati de agresiunea militara rusa, precum si sa contribuie la restabilirea capitalului uman si la crearea unei societati incluzive si fara bariere.

Cu o experienta de 23 de ani in organizarea de targuri si conferinte internationale, Premier Expo a pregatit un program amplu ce include prezentarea Pavilionului National al Ucrainei, expozitia echipamentelor si tehnologiilor medicale ucrainene, precum si participarea producatorilor internationali si a pavilioanelor nationale din tari precum Austria, Cehia, Danemarca, Germania, Finlanda, Franta si Suedia. Printre activitati se numara si conferinta “Recuperarea capitalului uman al Ucrainei” si panel-uri despre sanatatea mintala si viata fara bariere.

Evenimentul se adreseaza unui public larg, incluzand organizatii interguvernamentale, sectorul neguvernamental, reprezentanti guvernamentali, institutii financiare, asociatii medicale, companii si investitori. Pentru mai multe detalii si pentru a participa, firmele romanesti sunt incurajate sa acceseze site-ul oficial al evenimentului: ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation.

        Impreuna in lumea afacerilor