Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Reincepere activitate contract suspendat

contract (1)La intrebarea:trebuie sa reincep activitatea cu data de 5 Decembrie ( zi calendaristica Sambata ) Se poate face inregistrarea in Revisal cu data de 4 Decembrie si incepere activitate cu data de 5 Decembrie ( zi nelucratoare ).Tatal intra in Indemnizatie cu data de 5 Decembrie. Ce ma sfatuiti sa reactivez CIM cu data de 4 sau 5 Decembrie.

Adriana Iancu expert in legislatia muncii afirma ca: deoarece incetarea suspendarii intervine intr-o zi nelucratoare (05.12.2015), intervine prorogarea legala a termenului pentru incetarea suspendarii contractului in prima zi lucratoare, in cazul de fata 07.12.2015.
Ve-ti inregistra incetarea suspendarii in baza deciziei prin care s-a inregistrat suspendarea care cuprinde atat data de inceput si cat si data de sfarsit a suspendarii. Avand in vedere faptul ca incetarea suspendarii intervine intr-o zi nelucratoare, transmiterea incetarii suspendarii contractului indivdual de munca in Revisal va avea loc in data de 07.12.2015 (prima zi lucratoare).

Sursa:clublegislatiamuncii.manager.ro

        Impreuna in lumea afacerilor