Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Salariații PoliMed obțin performanțe la examenul ECDL, cu promovabilitate de 100%

WhatsApp Image 2023-09-27 at 23.37.21Salariații PoliMed au obtinut o promovabilitate de 100% la examenul ECDL (European Computer Driving License) – 4 Module. Această performanță reprezintă o dovadă a angajamentului lor față de dezvoltarea continuă a competențelor digitale și a aptitudinilor IT.

Examenul ECDL – 4 Module atestă cunoștințele și abilitățile individului în patru domenii esențiale ale utilizării computerului și tehnologiilor informaționale. Acestea sunt: utilizarea calculatorului, Word, Excel si Outlook.

Această realizare este rezultatul unui efort susținut în ceea ce privește pregătirea și formarea continuă a angajaților PoliMed în domeniul IT. Compania a investit considerabil în dezvoltarea competențelor digitale ale personalului său pentru a le permite să fie la curent cu ultimele tehnologii și tendințe din domeniul medical.

Cursurile ECDL sunt organizate in cadrul proiectului CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale, implementat de Camera de Comert si Industrie Bacau in parteneriat cu Ioanida Turism S.R.L., CSA Travel S.R.L. și Ymac Saby Company S.R.L.

        Impreuna in lumea afacerilor