Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Salariații RA Aeroportul “George Enescu" au format o prima grupă de echivalare a competențelor profesionale OIVPD

WhatsApp Image 2023-10-04 at 14.14.37 (2)Salariații Aeroportului Internațional “George Enescu” din Bacău au constituit prima grupă de echivalare a competențelor profesionale obținute în mod non-formal și informal, conform cerințelor locurilor de muncă din sectoarele economice cu potențial competitiv, așa cum sunt identificate în Strategia Națională de Competitivitate (SNC) și in domeniile de specializare inteligentă ale Strategiei Naționale de Cercetare-Dezvoltare-Inovare (SNCDI).

Grupa este formată din salariați cu experiență în diverse domenii, de la gestionarea zborurilor și a siguranței aeroportuare la serviciile pentru pasageri și întreținerea infrastructurii aeroportului. Acești profesioniști au dorit să-și valideze cunoștințele și aptitudinile dobândite în timpul carierei lor, astfel încât să se adapteze mai bine la cerințele în continuă schimbare ale industriei aeronautice.

Procesul de echivalare a competențelor profesionale se desfășoară cadrul proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale”.

        Impreuna in lumea afacerilor