Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Salariații SSAB - AG din Bacău au susținut cu succes examenul ECDL pentru primele 3 module

WhatsApp Image 2023-10-27 at 21.49.47Salariații SSAB – AG din Bacău au demonstrat cunostintele dobandite, la examenul ECDL pentru primele 3 module, care a avut loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Bacău. Promovabilitatea a fost de 100%.

Examenul ECDL, cunoscut și sub numele de European Computer Driving License, este un standard internațional pentru competențe digitale, recunoscut la nivel global. Salariații SSAB – AG din Bacău s-au pregătit intens pentru a susține primele 3 module ale acestui examen, care acoperă domenii precum utilizarea calculatorului, utilizarea aplicațiilor de procesare de text și a foii de calcul. Aceste competențe sunt esențiale pentru o varietate de sarcini profesionale și au rolul de a îmbunătăți productivitatea și eficiența la locul de muncă.

Acest pas important în dezvoltarea competențelor digitale va consolida capacitățile angajaților SSAB – AG și va contribui la îmbunătățirea calității muncii desfășurate la companie. În viitor, se așteaptă ca mai mulți angajați să continue să-și dezvolte abilitățile digitale, deschizând noi oportunități pentru dezvoltarea personală și profesională.

Cursurile de ECDL sunt organizate de CCI Bacau in cadrul proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale”.

        Impreuna in lumea afacerilor