Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Seminar de prezentare a tehnologiei japoneze Ecology Diversity Energy (EDS)

fabrica6-600x353In data de 13 iunie 2015 intre orele 10.30 si 16.00 in Aula Magna a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu va avea loc evenimentul de prezentare a tehnologiei japoneze Ecology Diversity Energy (EDS).

Aceasta tehnologie de varf are aplicatii in protectia mediului si a padurilor si permite utilizarea materialului lemnos din padurile tropicale in industria de constructii si industria de mobilier, lucru care pana acum nu era posibil.

In cadrul evenimentului de prezentare, inventatorul acestei tehnologii, dl Sachio Ishii va explica rezultatul aplicarii ei, iar membrii al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) care au fabricat produse de mobilier cu materiale romanesti tratate cu tehnologia EDS vor face prezentari in comparatie cu produsele fabricate utilizand tehnologia clasica.

De asemenea in perioada 12 iunie -21 iunie 2015, in holul Facultatii de Medicina a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, va avea loc o expozitie a tehnologiei EDS si a aplicatiilor acesteia. Vor fi expuse mai multe tipuri de mobilier fabricate de membrii APMR cu materiale din Romania, Japonia si din tari tropicale, tratate cu tehnologia EDS

Pentru informatii suplimentare, sprijin si asistenta in vederea inregistrarii la eveniment, va sta la dispoziţie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 128, e-mail: ccibc@ccibc.ro, prin George LALU, mobil 0748.886.404

        Impreuna in lumea afacerilor