Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Simulare pentru examenul ECDL, modulul Editare Text

WhatsApp Image 2023-09-12 at 14.45.10La sediul Polimed SRL Podu Turcului, judetul Bacau s-a desfasurat o sesiune de simulare pentru examenul Modulului de Editare Text (Microsoft Word) din cadrul certificării ECDL (European Computer Driving License).

Simularea examinării ECDL pentru Modulul de Editare Text permite participanților să se familiarizeze cu structura și tipul de întrebări pe care le vor întâlni la examenul final. De asemenea, această sesiune oferă oportunitatea de a evalua nivelul de pregătire și de a identifica domeniile în care pot fi necesare îmbunătățiri suplimentare.

Prin inscrierea salariatilor la parcurgerea modulelor pentru examenul ECDL, Polimed Podu Turcului continuă să sprijine creșterea nivelului de competență a acestora în utilizarea tehnologiei informatice într-un mod accesibil și eficient in domeniul medical.

Cursurile gratuite sunt organizate in cadrul proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale” implementat de Camera de Comert si Industrie Bacau in parteneriat cu Ioanida Turism S.R.L., CSA Travel S.R.L. și Ymac Saby Company S.R.L.

        Impreuna in lumea afacerilor