Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Simulari ale examenului ECDL pentru angajații Polimed

WhatsApp Image 2023-09-26 at 16.21.11Ieri, la sediul companiei PoliMed SRL Bacau, a avut loc o simulare de examen pentru Modulul Power Point al certificării ECDL (European Computer Driving License). Această inițiativă a fost organizată cu scopul de a evalua competențele angajatilor în utilizarea programului Power Point, in cadrul proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale”.

Participanții au avut posibilitatea de a demonstra abilitățile lor în crearea și prezentarea efectivă a slide-urilor, formatare, adăugarea de elemente grafice și multe altele.

Simularea de examen a primit feedback pozitiv din partea participanților. Acesta a fost doar unul dintre pașii din programul de dezvoltare a competențelor desfășurat de PoliMed pentru a susține dezvoltarea profesională a angajaților săi.

Certificarea ECDL (European Computer Driving License) este recunoscută pe plan internațional și atestă competențele în utilizarea computerelor și a programelor de birou. Angajații care obțin această certificare pot aduce o valoare adăugată semnificativă organizației lor.

        Impreuna in lumea afacerilor