Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Succes pentru angajatii SSAB și Valhalla Invest în proiectul CAD

WhatsApp Image 2023-09-28 at 14.29.23Salariații SSAB-AG și Valhalla Invest Bacau au obținut rezultate deosebite prin promovarea cu succes a examenului de Web Design în cadrul proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale”.

Proiectul, care se concentrează pe dezvoltarea abilităților digitale ale angajaților, include o serie de module de formare și evaluare în diferite domenii IT. Unul dintre aceste module se referă la web design, o disciplină esențială în mediul digital actual.

Rezultatele lor remarcabile în cadrul examenului de web design au demonstrat că sunt capabili să:
• Conceapă și dezvolte pagini web atractive și funcționale.
• Utilizeze tehnologii web moderne, inclusiv HTML5 și CSS3.
• Înțeleagă principiile de design web responsiv.
• Gestionarea și optimizarea conținutului web.

Această realizare reflectă angajamentul companiilor SSAB și Valhalla Invest în dezvoltarea continuă a competențelor digitale ale echipelor lor, pentru a rămâne competitive într-un mediu de afaceri tot mai digitalizat.

Cursurile se desfasoara in cadrul proiectului CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale, implementat de Camera de Comert si Industrie Bacau in parteneriat cu Ioanida Turism S.R.L., CSA Travel S.R.L. și Ymac Saby Company S.R.L.

Felicitări cursantilor SSAB și Valhalla Invest pentru această realizare deosebita în cadrul proiectului “CAD – Cresterea Abilitatilor Digitale”!

        Impreuna in lumea afacerilor