Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Suedia - solicitare produse ceramica, decorațiuni interioare

home-5526691_1280Compania suedeză You & Yang (https://www.youandyang.com), un brand internațional de stil de viață, care produce accesorii pentru casă, caută furnizori de produse în România cu următoarele specificații:

• Tip de produse: pahare de băut din cristal sau alt material model pentru bere, vin, cocktail; articole cadou, din diferite tipuri de materiale; sfeșnice atât din sticlă, cât și din metal sau o combinație de materiale; vase, căni, vaze, boluri etc. din ceramică, porțelan sau materiale similare; textile pentru masă; etc.;
• Material: sticlă, metal, ceramică, porțelan sau combinații ale acestora.
• Calitate: Calitatea trebuie să fie de un nivel înalt atunci când vine vorba de execuția convenită, exemplele de clienți pentru compania You & Yang sun standard mediu spre înalt european.
• Volume anuale: în funcție de calitatea și nivelul prețului pentru clienții finali și pot începe de la 250-500 buc și până la aproximativ 1.000 buc.

Pentru orice solicitări și informații reprezentantul Ambasadei Romaniei in Suedia – BPCE Stockholm vă sta la dispoziție: Andreea-Elena Petrușan, tel: +46 73 580 28 21, email: andreea.petrusan@dce.gov.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor