Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Targuri Expozitii Evenimente » Conferinte / Forumuri / Congrese


Conferinte / Congrese / Forumuri


Conferintele constituie locul ideal pentru intalniri, consultare, schimburi de informatii si discutii pe baza unei tematici / agende prestabilite, care reunesc profesionistii din companiile romanesti cu reprezentanti ai unor institutii publice, ai organizatiilor profesionale, cu analisti si experti reputati. In cadrul conferintelor au loc o serie de intalniri – in general un amestec de forumuri, seminarii, prezentari de rapoarte, si (posibil) dezbateri – impreuna cu oportunitati pentru discutii mai putin formale.

Congresele reprezinta intalnirile organizate la nivel national sau international in care delegatii si invitatii dezbat teme majore in / din domeniile stiintific, economic, cultural sau politic. Avantajul congreselor consta in faptul ca ataca un segment de piata foarte bine delimitat, beneficiind de prezenta, in calitate de vorbitori, a unor personalitati recunoscute in domeniul ales, pe durata a mai multor zile.

In cadrul forumurilor participantii au posibilitatea sa prezinte si sa dezbata opinii si informatii in cadrul unor teme anuntate, idei legate de un subiect important care poate fi discutat si evaluat in conditii de egalitate si informale.

Camera de Comert si Industrie, va asigura cadrul si facilitatile necesare in vederea organizarii de conferinte / congrese / forumuri .

Pentru serviciile de organizare conferinte / congrese / forumuri, pretul se stabileste conform antecalculatie.

Membrii si simpatizantii Camerei beneficiaza de reducere cu pana la 25% la tarife.

Pentru a accesa serviciul de organizare conferinte / congrese / forumuri, contactati Centrul de Promovare Economica BacauPromEc sau transmiteti formularul TE 010.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa contactati Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Pentru detalii, va stam la dispozitie la Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau tel: 0234.570.010, int. , fax: 0234.571.070 / 0234.576.011, e-mail: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor