Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Targuri Expozitii Evenimente » Intalniri de afaceri


Intalniri de afaceri


O intalnire de afaceri are rolul de a facilita contactele dintre firme pentru a discuta probleme de dezvoltare a afacerilor, in vederea ajungerii la un acord asupra solutiilor de urmat. Posibilitatea de a avea o intalnire face to face, este benefica pentru a actualiza informatiile, pentru a pune intrebari sau pentru a impartasi ideile proprii altor colaboratori.

Pentru a construi o imagine cat mai buna a firmei, Camera de Comert si Industrie, prin intermediul Centrului de Promovare Economica BacauPromEc, va asigura cadrul si facilitatile necesare pentru schimbul de idei, adoptarea de decizii clare si pentru o mai buna comunicare, in vederea dezvoltarii afacerii dumneavoastra cu potentiali parteneri romani / straini, transformand intr-un succes fiecare eveniment organizat.

Pentru serviciile de organizare intalniri de afaceri, pretul se stabileste conform antecalculatie.

Membrii si simpatizantii Camerei beneficiaza de reducere cu pana la 25% la tarife.

Pentru a accesa serviciul de organizare intalniri de afaceri, contactati Centrul de Promovare Economica BacauPromEc sau transmiteti formularul TE 009.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa contactati Biroul Relatii cu Membri: tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Pentru detalii, va stam la dispozitie la:

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va rugam sa contactati Biroul Relatii cu Membri: tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau ; tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor