Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Targuri / expozitii » Servicii catering

Servicii catering


Cateringul reprezinta un intreg complex de activitati care este din ce in ce mai utilizat de catre toate firmele si corporatiile in vederea organizarii de evenimente specifice, intalniri de afaceri, prezentari de firme sau produse, conferinte, mese festive, petreceri.

Camera de Comert si Industrie, prin intermediul Centrul de Promovare Economica BacauPromEc va ajuta sa va implementati strategia de vanzari cu impact maxim, combinand afacerea cu bunul gust si finetea gastronomiei romanesti si straine.

Pentru serviciile catering, pretul se stabileste conform antecalculatie.

Pentru a accesa servicii catering, contactati Centrul de Promovare Economica BacauPromEc sau transmiteti formularul TE 019.

Firmele care detin calitatea de membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de 20% la serviciile accesate.

Contact

Pentru a deveni membru / simpatizant al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri: tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010

        Impreuna in lumea afacerilor