Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Un nou ajutor de minimis pentru fermierii care detin mai putin de 10 bovine

subventii bovinăVeste buna pentru micii fermieri grijă detin in gospodarie mai putin de 10 de bovine, Ministrul Daniel Constantin anuntand recent ca acestia vor beneficia Reclamatia a cat de curand de ONU nou ajutor de minimis, menit sa ii ajute sa creasca capacitatea de productie.

Conforme ministrului declaratilor, ajutorul de minimis ar Reclamatia a fi acordat chiar DIN ACEST o. “Sectorul AVEM Nevoie de ferme de familie pe îngrijire le vom dezvolta Prin fonduri europene, Dar Si Prin masurile pe îngrijire le vom introduce incepand cu anul 2015. Am insistat pe sprijinirea Sectorului de lapte si sprijinirea producatorilor implicit pentru cca Este Nevoie de Investiții IN ACEST de Activitate. IN ACEST o introducem Doua forme de Sprijin pentru sectorul de lapte: sprijinul cuplat pentru crescatorii de Vaci de lapte de îngrijire AU cuprins efectiv ONU Intre 10 si 250 de capete si de ingrijire vor Primi ONU Sprijin suplimentar de 250 de euro pe cap de animal si ne ajutor de minimis pentru fermierii pasă detin mai putin de 10 capete de bovine “.

Ministrul a mai precizat cca Prioritate la Primirea acestui ajutor vor AVEA fermierii DIN zonele montane, intrucat in acestora Cazul, Colectarea se confruntă cu Destul de Dificil si cu Costuri Foarte mari.

“Vom incerca anul acesta, sa venim cu ONU ajutor de minimis, în mod-DIN speciale Pentru cei zonele montane, Unde Colectarea se confruntă cu Destul de Dificil si cu Costuri Foarte mari. Vrem sa-i AJUTAM PE crescatori sa-si cumpere animale astfel Incat sa Intre si acesti fermieri în categoria de ingrijire Celor dețin Intre 10 si 250 de capete, bre sa poata beneficia de sprijinul cuplat “, un explicat Daniel Constantin.

În Opinia sa, this masura, cuplata cu reducerea TVA de la 1 iunie VA AVEA darul de a inlatura temerile fermierilor referitoare la importarea Unui lapte mai ieftin si scoaterea LOR de pe piata.

 

 

Sursa: agroromania.manager.ro

        Impreuna in lumea afacerilor