Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Vizita de lucru a Ambasadei Indiei, la Bacau

indian_flag_62163800Astazi, 11 februarie 2016, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, a avut loc o vizita de lucru a E.S. Doamna Riva Ganguly Das, Ambasadorul Indiei in Romania.

E.S. s-a aflat intr-o prima vizita in judetul Bacau si, cu aceasta ocazie, si-a manifestat intentia de a discuta cu conducerea Camerei de Comert si Industrie pentru a identifica modalitati de colaborare institutionala in sensul dezvoltarii relatiilor comerciale dintre India si Judetul Bacau.

Conducerea Camerei a prezentat economia judetului Bacau, mentionand domeniile prioritare in care se pot realiza investitii indiene. De asemenea, s-au prezentat informatii despre relatiile de colaborare existente intre firmele din judet si firme din India.

In judetul Bacau sunt inregistrate 2 firme cu aport indian la capitalul social in valoare de aprox 180.000 Euro, firme ce au ca activitate comertul electronic si, fabricarea materialelor din  plastic.

E.S. Dna Ambasador si-a manifestat intreaga deschidere pentru a colabora cu CCI Bacau prin organizarea de actiuni comune care sa incurajeze schimburile comerciale dintre cele doua medii de afaceri.

De asemenea, in cadrul colaborarii institutionale dintre Ambasada Indiei in Romania si Camera de Comert si Industrie Bacau s-a stabilit realizarea unui schimb de informatii economice, oportunitati de afaceri, oportunitati de investitii, invitatii la evenimente economice si alte informatii utile firmelor.

 

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau; tel: 0234.570.010, fax: 0234.571.070, email: ccibc@ccibc.ro. Persoana de contact: Petronela STEFAN, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor