Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Webinar dedicat IMM-urilor romanesti: “Cum Sa Accesati Piata Americana”

webinarAmbasada Romaniei in SUA – BPCE Washington organizeaza pe 8 februarie 2023, între orele 15 și 16 (ora României), un webinar de afaceri dedicat IMM-urilor românești interesate de accesarea oportunităților de afaceri pe piața americană.

Webinarul este structurat pe 3 părți, respectiv una destinată firmelor interesate de accesul la capitalul de lucru necesar desfășurării în mod corespunzător a afacerilor pe teritoriul SUA (Sawgrass Finance), una destinată acelor companii din domenii precum agroalimentar, cosmetic sau farmaceutic, interesate de o mai bună înțelegere a procesului legislativ propriu acestor sectoare economice (Garg Law), și una care este destinată sprijinirii, din punct de vedere general, a IMM-urilor românești care doresc o mai rapidă penetrare a pieței de business americane (Elevate AmTrade).

Firmele romanesti interesate pot comunica intenția de participare la acest webinar până cel târziu în data de 7 februarie 2023 pentru a primi, în timp util, linkul de conectare (credențialele de participare). Ambasada Romaniei in SUA poate fi contactata prin email: washington.economic@mae.ro (Razvan DUMITRESCU, Ministru consilier).

        Impreuna in lumea afacerilor