Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

BIFE SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii

Bucuresti, 14 - 18 Septembrie 2016

TIC / S.F. / 20 aprilie 2016 / 2:59 pm

slider bife simIn perioada 14 -­ 18 septembrie 2016, Romexpo  organizeaza Targul international de mobila, echipamente si accesorii – BIFE-­SIM, eveniment ce prezinta cele mai noi tendinte din domeniul  mobilei, fiind adresat in principal firmelor de profil din Romania si din strainatate, respectiv:

 • producatori, importatori, distribuitori de mobilier si decoratiuni specifice,
 • producatori si distribuitori de echipamente si accesorii pentru industria lemnului.

Editia din acest an are loc in Pavilionul Central, C1, C2, C3, C4, C5 si C6, precum si platformele exterioare din cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti.

BIFE-SIM va fi platforma ideala de comunicare intre producatori, importatori, distribuitori si comercianti, decoratori, arhitecti si designeri fiind o ocazie importanta de a intalni noi parteneri de afaceri si de a semna contracte avantajoase.

Noul Salon de Decoratiuni si Corpuri de iluminat va incanta vizitatorii cu idei practice pentru transformarea casei in caminul ideal, in concordanta cu personalitatea si preferintele fiecaruia. Alaturi de el, Salonul de Bucatarii va pune bazele unui concept de amenajare si design interior pentru obiectele de mobilier proiectate special pentru a crea o atmosfera calda si placuta.

BIFE-SIM isi propune sa reuneasca toate stilurile de mobilier existente pe piata romaneasca si sa ofere publicului vizitator o gama completa de oferte.

Motive de participare in calitate de expozant:

 • Stabilirea de contracte cu potentiali parteneri, in vederea unor relatii de afaceri ulterioare,
 • Promovarea business-ului, printr-una din cele mai eficiente metode,
 • Campanii de promovare distincte pentru atragerea publicului larg si a specialistilor din industria mobilei,
 • Reunirea tuturor furnizorilor din domeniu – mobila, accesorii, decoratiuni inetrioare, utilaje si echipamente de prelucrare a lemnului,
 • Obtinerea unei imagini reale a pietei de profil – contact direct cu clientul final si obtinerea unui feedback imediat,
 • Informarea asupra tendintelor si noutatilor din domeniu,
 • Organizarea de demonstratii practice,
 • Lansarea sau confirmarea pozitiei pe piata de profil ,
 • Participarea la evenimentului anului, la nivel national, din industria mobilei.

In vederea promovarii si participarii firmelor de profil din judetul Bacau la BIFE – SIM, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO in judetul Bacau ofera reduceri de pana la 40% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si la celelalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Pentru informatii si sprijin in vederea participarii la BIFE­-SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii  va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.404,persoana de contact Oana MUNTEANU, Consultant Cameral.


        Impreuna in lumea afacerilor