Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Termeni si conditii


Termeni si conditii de utilizare a site-ului ccibc.ro


1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web ccibc.ro este proprietatea Camerei de Comert si Industrie BACAU, cu sediul in str. Libertatii nr. 1, Bacau, 600052, C.I.F. RO 13904952, numit pe parcursul acestor termeni si conditii ccibc.ro.

1.2. Ccibc.ro este un portal cu informatii prelucrate, analize, studii, publicatii proprii, stiri si informatii utile preluate de la parteneri, in scopul initierii si dezvoltarii afacerilor.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1. Continutul si design-ul ccibc.ro, inclusiv look & feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Camerei de Comert si Industrie BACAU si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori in “Forum” sau transmise prin formulare, devin proprietatea Camerei de Comert si Industrie BACAU din momentul postarii.
In cazul informatiilor si continutului preluat de la parteneri dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

2.2. Puteti folosi continutul ccibc.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Camerei de Comert si Industrie BACAU:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Camerei de Comert si Industrie BACAU asupra continutului;

b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;

c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului ccibc.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email ccibc@ccibc.ro

2.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul ccibc.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la ccibc@ccibc.ro cu drepturile incalcate, pentru a corecta respectiva problema, in conformitate cu dispozitiile Legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.5. Utilizatorii ccibc.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut transmis de catre ei spre portalul ccibc.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate sau orice alt tip de continut.

2.6. Ccibc.ro este marca inregistrata a Camerei de Comert si Industrie BACAU, avand numar de inregistrare la OSIM 20120354. Este interzisa utilizarea acesteia in orice mod, fara un acord scris din partea Camerei de Comert si Industrie BACAU.

3. Suspendarea accesului

Camera de Comert si Industrie BACAU poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul oricarei persoane la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

Camera de Comert si Industrie BACAU isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Viata privata

Camera de Comert si Industrie BACAU respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Ace ste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Camera de Comert si Industrie BACAU respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Camera de Comert si Industrie BACAU str. Libertatii nr. 1, Bacau, 600052, e-mail ccibc@ccibc.ro.

Scopul colectarii datelor este posibilitatea de a va transmite newsletter-ele la care sunteti abonati, realiza reclama / publicitatea firmei, respectiv produselor, emiterea facturilor pentru serviciile accesate.

6. Ce informatii colectam

Ccibc.ro colecteaza de la utilizatorii sai doar informatiile transmise direct. Atunci cand va faceti un cont pe forum, sau completati un formular va putem intreba care este numele dvs., denumirea firmei, adresa de e-mail si alte informatii personale. Aceste informatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte.

7. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Camera de Comert si Industrie BACAU nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este anonim sau protejat de o parola.

Va garantam ca depunem toate eforturile pentru a asigura securitatea tuturor informatiilor aflate in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

8. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

Camera de Comert si Industrie BACAU nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, Camera de Comert si Industrie BACAU poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor noastre.

In concluzie, atunci cand accesati ccibc.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar Camerei de Comert si Industrie BACAU

9. Mesaje comerciale nesolicitate.

Camera de Comert si Industrie BACAU se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). Ccibc.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ele noastre cu noutati din site si informatii de afaceri, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va dezabonati in orice moment de la acest newsletter. Pentru orice probleme tehnice legate de mesajele transmise de ccibc.ro va rugam sa trimiteti un email la ccibc@ccibc.ro si vom rezolva problema cat de curand posibil.

10. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe ccibc.ro pot sa fie preluate de la terte persoane. De asemenea, in interiorul continutului ccibc.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Camera de Comert si Industrie BACAU nu este responsabila in nici o masura asupra continutului preluat sau furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Camera de Comert si Industrie BACAU nu este responsabila de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

11. Aprobarea comentariilor

Camera de Comert si Industrie BACAU isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatii puse la dispozitie de ccibc.ro sunt supuse Termenilor si Conditiilor prezente si informatiile pot sa nu apara pe platforma ccibc.ro, daca acestea nu sunt aprobate.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica sau transmite catre utilizatorii site-ului sau membrii Camerei de Comert si Industrie BACAU nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea ccibc.ro, mesaje de tip de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

12. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

Camera de Comert si Industrie BACAU isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni fara indeplinirea unor alte formalitati.

13. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest document, referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori desfiintarea lui, va fi solutionat prin medierea si arbitrajul organizate prin Curtea de Mediere si Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie BACAU, in conformitate cu regulile de procedura a medierii si arbitrala ale acesteia. In cazul arbitrajului, Tribunalul Arbitral va fi compus dintr-un arbitru unic numit prin acordul partilor sau, in lipsa acestui acord, de catre Presedintele Curtii de Arbitraj.

        Impreuna in lumea afacerilor