Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

MOBILA EXPO este un targ de mobila cu vanzare organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM)

Romexpo, 14 - 17 martie 2019

TIC / S.F. / 25 februarie 2019 / 11:18 am

mobilaexpo2019Vrei o canapea de 2 sau 3 locuri, un dormitor decorat in stil clasic, o sofa pentru un spatiu eclectic, o comoda TV in stil mid-century modern sau un spatiu de birou contemporan?Locul unde gasesti sute de piese de mobilier in variate stiluri, solutii si sfaturi potrivite pentru decorare interioara este Targul de mobila cu vanzare – Mobila Expo. Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila are loc intre 14 si 17 martie 2019, intr-unul din cele mai moderne spatii Romexpo – Pavilionul B1!

Mobila Expo inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje apartinand stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor 50, mid-century modern.

De la targ nu lipsesc modele diferite de:

  • canapele, fotolii, scaune;
  • solutii de depozitare (dulapuri, comode, sertare), biblioteci, baruri sau mini-baruri;
  • mobilier si accesorii de baie si bucatarie, bucatarii compacte, circulare, standard, clasice sau moderne, adaptabile oricarei dimensiuni de spatiu;
  • obiecte decorative: vaze, corpuri de iluminat, tablouri, etc.
  • mobilier pentru spatiile de birouri.

MOBILA EXPO este un targ de mobila cu vanzare organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), Camerele de Comert si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

Mobila Expo se va desfasura in aceeasi peiroada cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO –Targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscineROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzareMODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesoriiEXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,MOBILA  EXPO’’ 2019,  Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,CONSTRUCT-MOBILA EXPO’’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor