Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Romhotel – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

Romexpo, 20 - 23 februarie 2020

TIC / S.F. / 14 decembrie 2019 / 1:21 pm

Slidel Romhotel2020ROMHOTEL reprezintă o platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești.

La ROMHOTEL, companii din România și din străinătate expun piese de mobilier și echipamente necesare pentru buna funcționare a structurilor de primire și a unităților de alimentație publică și catering. De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar și competiții de barista profesional, cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.

ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și  dotări pentru hoteluri și restaurante va avea loc în perioada 20 – 23 februarie 2020, în cadrul Pavilionului B1.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,ROMHOTEL’’ 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,ROMHOTEL’’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor