Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamentre, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante Bucuresti, ROMEXPO 2018

Bucuresti, 19 - 21 aprilie 2018

TIC / S.F. / 26 martie 2018 / 3:01 pm

RomhotelManifestarea expozitionala destinata industriei Horeca, ROMHOTEL va avea loc in perioada 19-21 aprilie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajunsa la a XXVI-a editie, ROMHOTEL reprezinta o platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, asa cum este industria ospitalitatii romanesti

La ROMHOTEL, companii din Romania si din strainatate expun piese de mobilier si echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire si a unitatilor de alimentatie publica si catering. De asemenea, pe durata expozitiei sunt organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar si competitii de barista profesional, cooking showuri organziate de chefi celebri din strainatate, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Astfel, expozantii au ocazia sa intalneasca alti specialisti in domeniu, sa studieze indeaproape produsele si serviciile oferite de companiile concurente, sa fie la curent cu tendintele actuale din piata, avand ocazia de a stabili noi contacte de afaceri, dar si de a-si prezenta produsele si serviciile direct celor interesati. In acelasi timp, vizitatorii specialisti pot interactiona intr-o atmosfera de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile expuse.

Incepand cu acest an, tematica ROMHOTEL a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea nevoilor expozantilor. Astfel, in cadrul expozitei se organizeaza noul Salon International de Gastronomie.

Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, de ingrediente, bauturi (alcoolice, non-alcoolice, cafea), oficiilor si autoritatilor de turism straine, ambasadele straine in Romania, restaurantelor cu specific international din Bucuresti si editurilor care au carti de bucate cu retete din bucataria internationala.

Editia 2017 ROMHOTEL a beneficiat de prezenta a 83 de companii, care au expus pe o suprafata de 4.320 mp, iar partenerii expozitiei, alaturi de Romexpo, au organizat zilnic evenimente dedicate specialistilor din domeniu.

De ce ROMHOTEL?

  • Noua perioada de desfasurare alaturi de Expo Drink & Wine;
  • 2 săli de conferință dotate la standarde internaționale;
  • Modernitatea, flexibilitatea și conceptul unic al noilor spații vor crea cadrul necesar unei mai bune relaționări între firmele expozante, asociațiile de profil și mass-media;
  • 11.904 mp – spațiu de expunere la interior;
  • Discount-urile, promotiile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate prin intermediul site-ului manifestarii si newslettere transmise la o baza de date de 9.600 de potentiali clienti;
  • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio;
  • Se vor organiza prezentari culinarecursuri de specializare si concursuri pentru vizitatorii specialisti;
  • Posibilitatea de a organiza propriul eveniment in parteneriat cu ROMEXPO.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Romhotel Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Romhotel Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor